#nomorefuckstogive

Någon gång hoppas jag att jag får tid och inspiration att skriva vad som händer med individer som lever i det svenska systemet! Verkligen så är det värt att ältas och belysas.

Dock inte ikväll.

Vad jag istället konstaterar är att när man som individ i systemet tröttnar på att vara passiv, sitta och vänta och fokusera på helt fel saker så händer det en himla massa saker. Det vill säga, när man säger nej tack till allt och faktiskt börjar om från frikking NOLL i stället och har utgångspunkten i sitt hjärta.

Tro för all del inte att det händer saker som att adventsstaken kommer upp i fönstret för det har inte hänt här ännu -Nope jag snackar riktiga saker.

Jag har nya arbetskontrakt. Jag har ”fått komma hem” till ”mitt gym” och trots att jag bara haft en genomgång av övningar och maskiner så bränner ändå träningsvärken -Yey! Jag har aldrig känt mig friskare och ändå har ingenting förändrats mer än att JAG bestämmer fokus.

Jag är så sjukt tacksam för Mia Skäringers numera bevingade ord ”No more fucks to give”, för boktipset att läsa Dalai Lama ”The art of happiness”, för pepp att våga göra helt tvärtemot vad jag gjort dom senaste 4 åren. Det är frihet och glädje och framför allt energi.

Jag har inte ens tid att dejta, jag har fullt upp med att rodda allt det positiva som bara trillar i min väg -Jag skulle bara behöva den där bevingade trisslotten också så vore livet aningen mera stabilt men faktum är… Allt löser sig!

…å det går faktiskt att ha feeling UTAN julpynt!

//a

 

Etiketter:

2 kommentarer

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jag är tacksam att äntligen få verka för oss alla med PSC -Kanske hjäldre det EN och då har det varit värt allt <3 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.