Kulturellt klösträd…

Katten har inte bara en, utan TVÅ klösmöbler i vår lilla lya. Den ena är så ful, stor och eländig att mitt ena öga rycker så fort jag ser det -Men katten älskar sitt jätteschabrak. Sedan har hon en hög tunna för att klösa på. Min nya Ikea-fotölj är också populär att ge sig på.

Däremot fick jag sätta mig och ta ett allvarligt snack med donnan när hon började tolka ”klösträd” lite allt för bokstavligt.

Min stora tavla står och väntar på att åka upp mitt emot tv:n -Döm om min förvåning när jag hade katten uppsträckt över canvas:en rispande!!!

Vet inte riktigt hur eller vart jag skall gömma den tills den är uppe på väggen men jag har då inte tänkt låta det bli ett klätterträd!!!

Nån måtta får det vara…

//a

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.