Weekend nöjen…

IMG_0540

 

Denna helg blir det ingen studie av naturen, inga bilder på vackra snöflingor , inget rykande kaffe i den krispiga snön..

IMG_0541

 

Denna helg blir det nöjen på en annan level -Jag skall jobba! Sedan när jag avslutat mitt arbetspass skall jag ut och käka med min goda vän! Det är ett underskattat nöje att gå ut och äta, så man slipper stå och laga middag efter arbetsdagen!

Förra veckan när sonen var hos sin far var jag faktiskt också ute och åt middag -Då med ”tjejorna” (som Gulletussan säger!). Rekommenderar er att ta en titt på Mia & Klara som nu går att se på SVT Play.

Men idag fredag är jag ledig, jag laddar genom att planera min lilla gaddning.

Jag har också hittat en genialisk funktion på min iPhone. Den har förmodligen funnits på alla mina iPhones men det blev lite aktuellt nu – Nämligen funktionen ”Stör Ej, jag kör bil” !!! Va? Hur smart är inte det?!? Telefonen känner av när man förmodligen är på rull och släpper således inte fram notiser eller samtal som kan störa när man kör!

Jag har ju inget bluetooth i mitt vrålåk till bil, så jag brukar alltid stänga av telefonen på ljudlös när jag kör, men då glömmer jag oftast att slå på ljudet igen (till allas stora förtret!).

Supersmart tycker i alla fall jag med tanke på den nya lagen, tycker för övrigt det är sjukt uppkäftigt när busschaufförer eller andra människor i företagsbilar sitter helt öppet och fipplar med sina telefoner samtidigt som dom kör som dom var jagade i rondeller!

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.