Lite vardag…

Denna dag känns riktigt vardaglig. En skön kontrast till gårdagens blahhh-känsla.

Har gjort MR av lever, bukspottkörtel och gallgångar. Läkaren i Umeå blev bestört när han fick reda på att ingen MR gjorts under föregående år. Ty det är något som sånna som jag skall göra årligen. Dock kunde han konstatera att jag hade väldigt fina blodvärden och att alla prover såg jättefina ut! Att ligga i MR-tuben gick riktigt bra denna gång. Låg ensam och andades in – andades ut -och höll andan. Jag gjorde det! Heja mig!

Därmed är allt det där som aldrig gjorts avklarats. Min avbitna tand är lagad och mina tänder kontrollerade. Min lever är tillbaka i NUS händer. Mitt hår är fixat. Det är så mycket som gällt mig som aldrig varit prioriterat, men nu har jag tagit en sak i taget och nu är jag där. Färdig. Genomgången. Hel.

Jag skall gräva fram potatisen imorgon. Jag bara måste.

Vet att en del vänner och bekanta läser min blogg, vill meddela att jag har nytt telefonnummer, det som börjar 552 kan ni radera! Jag vill också meddela att jag inte finns på sociala medier så som instagram eller facebook.

Sov gott imorgon ryktas det om att jag skall få ta mig an ett tak

//a

 

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Det där röret är inte så kul att bli inträngd i. Jag bad att få åka in med fötterna före och då kändes det inte lika lång tid för huvudet att färdas in.
  Att skotta tak måste kännas som en frihet för dig… men var försiktig. Hoppas du snart får känna dig bättre! Kram!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Asså jag tänkte på exakt det där, att det går mycket bättre när man åker in med fötterna före! Dom har kanske ändrat. Kram //a

 2. Caanita

  Nu verkar det som att du kan bocka av en hel del på listan över sånt som är jobbigt.
  Dags att börja avverka listan med trivsamheter! All lycka till! 👍👍

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Du, tack för din infallsvinkel! Ska fundera på vad som är trivsamheter! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.