Kort status…

Garnet har anlänt -Jag tror att ombudet där paketet skulle landa är gladast av alla över att försändelsen slutligen kom.

Hann faktiskt åka dit och fråga NÄR leveransen kunde tänkas komma, kunde jag vänta? Nä, jag ringde aktuell budfirma för att höra om det var på G -Varpå jag fick veta att det var ”lastat på bilen och på väg till ombudet”. Så jag åkte dit igen…Hade jag fått en avisering? Nix! Är man jobbig? Jepp!

Jag lät alla kunder som hade sina mobiler med aviseringar först passera, när det sedan blev folktomt passade jag på att smita in och fråga om leveransen möjligtvis hade kommit -Det hade den MEN det var inte scannat.

Tror ni jag nöjde mig? Nix, jag frågade vänligt om det fanns möjlighet att fixa fram paketet -Typ som att det innehöll vaccin till hela Västerbotten och var livsviktigt. Men det gick bra. Är så tacksam för att det finns människor som är serviceminded. Så jag gick ut med 20 nystan garn i min famn med ett leende från öra till öra.

Projektet fortsätter. Har just kommit på en helt fenomenalt snygg lösning på ihopfogandet av alla lösa bitar. Jag monterar åtta rutor i ett sjok och därefter är tanken att sjoken monteras, vill kunna ha friheten att kasta om färger och formerna lite när man lägger ut dem.

Jobbar med starka färger, nyanser, kontraster.

Jäkligt skönt att ha detta som avkoppling, om jag inte har helt fel är det bara 64 rutor kvar nu…

Men ikväll blir det ingen mera virkning för nu lyssnar jag på musik så det dånar och sjunger högt och illa till -Också lite balsam för själen, i synnerhet när ingen annan drabbas av missljudet. Tur sonen har sånna där lurar som tar bort allt ljud i bakgrunden.

Har förövrigt så många bra saker på gång att jag bara längtar till måndag! Jag hoppas kunna ge er som följer mig en mera konkret och tydlig bild om eftervåldet och hur man bearbetar saker och ting. Detta för att det är livsviktigt att det sprids information och kunskap om denna sak!

Men som sagt, ikväll ska jag bara sjunga!

//a

2 kommentarer

  1. Malin

    Man ska absolut inte förneka effekten av garn! Det är ett slags vaccin mot en rad saker. Snygga rutor 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.