Födelsedag -Hurra!

Epilogen Podcast 1 år! Bild: Mia Makila

Epilogen podcast 1 år! Bild: Mia Makila

 

Idag fyller Epilogen Podcast 1 år! Det firas med ett extra avsnitt med berättelsen om hur epilogen podcast blev till! Det avsnittet var mycket intressant eftersom Mia Makila som gör Epilogen förklarar bakgrunden. Jag tror styrkan med Epilogen är hennes konstnärlighet. Att med ett öppet sinne omvandla, förmedla och sprida kunskap om psykisk misshandel och narcissism.

Jag har själv lyssnat om och om igen på hennes avsnitt som är fakta men presenterat på ett helt unikt sätt.

Mia Makila är erkänd konstnär och hennes verk fascinerar mig! För dom är uppkäftiga, dom är färgstarka, dom smälter inte in utan sticker ut! Love it!

Om du är konstintresserad rekommenderar jag ett besök på Mias hemsida miamakila.com

Jag har lånat bilder från hennes hemsida för att lägga ut vilket var okej -Måste bara visa några bilder som jag tycker är så häftiga. Ta gärna och studera dem ORDENTLIGT gärna hennes digitala collage som är proppfulla av detaljer!

”The Loudes Girl in The World” By Mia Makila, 2020

”Anthem” By Mia Makila, 2020

By Mia Makila

Som sagt, annorlunda och väldigt färgstarka! Gillar alla hennes små monster med något chockrosa detalj! Dockorna skrämmer livet ur mig! Gillar det, att konsten KÄNNS.

Just därför tror jag hennes podcast tilltalar oss som levt i mörkret, för det KÄNNS!

Jag önskar podcasten lycka till och ett härligt kommande år! Väntar redan med spänning på avsnitt som jag hört ryktas om som ligger i startgroparna!

//a

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.