Höstljus…

Jag har sett flera installationer till Höstljus som det hållits på riggats ström till och roddats med! Det gör mig upprymd! Gamla cykelbron som skall bli Bifrost skall bli ett nöje att kolla på och vandra över. Det händer faktiskt saker i den här staden som man liksom inte tänker på -Finns så mycket spännande att faktiskt ta sig för! Jag har planer tillsammans med min vän T28:an, bara hon återhämtar sig från sin hemska hosta! (Ej covid, men ingen normal går ute och vrålhostar idag!)

Inomhus kan man också roa sig, har jag noterat. Man kan till exempel komma på att man skall se alla Marvel-filmer i rätt ordning och X-men.

Jag började för ett tag sedan med Marvel och när jag hade hyrt tre filmer på sonens konto (!!opps!!) fick jag pausa tills jag fixat en streamingtjänst som erbjuder filmerna. Sonen är krediterad och han garvade ånyo åt mina missöden.

Den här veckan har varit ett vrål av glädje och förväntan. Så mycket iver. Har träffat en sjukgymnast och vi har börjat dra i min kropp för det är dags att koppla ihop min kropp och själ. Ett annat steg på den vägen var att äntligen fixa håret. Den där knuten på skallen har retat ihjäl mig. Färglös, håglös och ingenting.

Så i denna dimmiga gråa dag tog jag tillbaka en pusselbit i mitt lilla liv.

Nu lyssnar jag på musik. Mina tavlor är på plats -Jag säger bara… BETONGKROK is da shit! En tavla är upphängd på självhäftande krok och den håller faktiskt vad den lovar! Men betongkrok är så enkelt! Smack – Tack!

Det är dags att måla en ny tavla. Kreativiteten knackar på min axel på alla fronter och det är så himla spännande att se vart hela min kreativitet kommer hamna! Kanske jag skall ta och inspireras av Höstljus och måla min helt egna Bifrost… en annan möjlighet är också att jag bara somnar för det är exakt så det är just nu! Det är som Skalmans matochsovklocka som ringer i tid och otid. Hippsvipps är det bokstavligen bara att sova spelar verkligen ingen roll om jag tänkt mig något annat. Det är snudd på komiskt faktiskt! Bisarr.

Vi får ta och kollektivt förundras över ljusen som erbjuds i denna stad med start imorgon!

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.