Heart gold, Soul silver…

Vilken härlig helg det varit! Jag har målat, jag har lagat god mat, jag har varit ute och shoppat men framför allt har jag haft intressanta och givande diskussioner -Om konst, livet, ljuset och framtiden! Det är ett konstant nätverkande på sätt och vis och den springande punkten är alltid -Kreativiteten.

Jag har målat en tavla som heter Heart Gold, Soul silver -Jag testade ett litet tips som Mia Makila gav till mig och jäklar… Då hände det grejer på duken. Ingen ängel denna gång utan något helt annat. Skithäftigt att utvecklas på något sätt.

Jag har även blivit godkänd i mina skills att steka entrecote av sonen och jag gav mig själv godkänt på råstekt potatis!

Det är lite så jag reflekterar, mellan högt och lågt. Mellan den flyktiga kreativiteten och det faktum att maten skall fram på bordet. Mellan tidlöst ljus och lugn och tvättstugan. Det är just dom kontrasterna jag älskar. Dom små glimtarna när allt bara smälter ihop och blir LiV!

På tal om aktiviteter som Höstljus, så undrar jag hur många som tagit sig tid att vandra genom skulpturparken på Umedalen? Jag har försökt förstå några av konstverken då det är skönt att gå och reflektera. Om någon har någon favoritskulptur får ni gärna lämna en kommentar!

Var redo på att mitt eget hår skulle ha blivit ett konstverk i stil med blåbär, men Frosty Lillac gjorde bara det den skulle.. Alltså inget blåbär i sikte!

//a

2 kommentarer

  1. MS

    Badkaren och skjortorna. De säger så mycket tycker jag. Det var rätt nyss jag läste om tanken med badkaren – något man kanske borde ha förstått, men inte jag.

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Badkaren påminner om gravstenar tycker jag! Obehagliga är dom!! Kollade upp tanken med verket å obehagligt är ju rätt känsla om inte annat! Jag har funderat kring dom blåa banden, får inte ihop nån känsla där, bara märklig, oroligt! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.