Dagens ord!

AMBIDEXTER, vilket är en person som är dubbelhänt, dvs varken höger- eller vänsterhänt. Och med andra ord så är det precis vad jag är…en ambidexter.

Fast, kanske inte, det beror förstås på vad det egentligen betyder, jag kan inte skriva med högerhanden, jo jag kan men det blir inte så lättläst, och jag kan inte skära med vänsterhanden utan måste då använda högern.

Ambidexter kanske egentligen menas med att man kan göra alla saker lika bra med vilken hand man nu använder, det skulle vara himla praktiskt om man hade kunnat göra det och om det finns dom som kan det, så måste dom vara bra nog sällsynta.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten