Starten på Nailheads skogscruising

Vi åkte som sagt var dit och kikade på alla bilar, tydligen så blev det 77 startande, inte illa, och jag tror nästan att det var ett rekord för just skogscruisingen. Här nedan följer bilder därifrån, hahaha, lyckades även få med Lisbet, från bloggen här på vk. Hoppas ni fick en bra placering. När ni åkte iväg så sa en kille som stod bredvid mig och jag citerar -En mycket tjusig bil, en sån där skulle man haft! Och ja, den såg väldigt fin ut.

En liten rundtur i garaget också.

Martin Sjöströms bil närmast och bakom står Christer Bjuhr, alias Gittes bil. Som vi förövrigt var sugna på att köpa av honom innan vi fick tag i Camaron, men han var så svårövertalad att det bidde ingen affär.

 

Over and out!

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  KUL med bilderna.

  Vi kom säkert SIST – snacka om svåra frågor näre man INTE kan dem. Men roligt hade vi. Dessutom kom många och hälsade på oss i garaget på¨kvällen och fikade.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2009-09-21 07:02)
  Åke sa att vi förmodligen hamnat på den nedre delen av listan, om vi hade varit med, sen sa han att på en av frågorna var det en bild på ett dansband, Flamingokvintetten, och den hade vi ju inte klarat. Nää, sa jag, Flamingokvintetten är det enda autografkortet jag har av ett dansband, hm, kanske hade fixat den frågan då 😀

  Till mitt försvar måste jag säga att jag inte var ett fan till dom, men mina föräldrar lyssnade ofta på det bandet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten