”morfars” cykel

Undrar varför man kan välja textstorleken XXL men så syns det inte vad man skrivit istället, snyggt jobbat!

I alla fall så kommer vi att ha loppis imorgon också, vi fyller bara på av mera saker. Jag fick in 600:- så jag klagar inte och billig var vi, det dyraste jag sålde gick på 30:-.

Kolla in vår loppisskylt

Cykeln har Åkes morfar haft så det är en äkta morfars cykel 😀 den vill han ha 500 spänn för om någon är intresserad.

Dom här väskorna har en vän och tapetserare till Fred och Birgitta sytt. Tyget är nån typ av fuskmocka och han vill ha 20:-/styck för dom…otroligt billigt. Jag har redan köpt en som min mamma ska få i julklapp.

Och sist, en bild på ett annat bord med fynd.

Välkommen imorgon klockan 11-15.

Ha en fin lördagskväll!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  *harkel* om mormor läser det här då..? Hur kul är det för henne då…
  och för informations skull så kan jag väl erkänna att gillade låten Cadillac när jag var liten… nu tycker jag den är lite väääääl upprepande… Men det är ju lätt att komma ihåg texten…

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2009-11-29 14:42)
  Jo som sagt, mormor läser inte min blogg eftersom dom inte äger en dator för tillfället. Jag brukar få skriva ut bloggarna och lämna dom till henne men då kan jag ju välja bort just denna, där jag avslöjar hennes klapp 😀

 3. hanna

  hejhej! kanske är sent ute, men jag ”snubblade” in på din blogg via google då jag tyckte cykeln var så vacker, är den fortfarande till salu?:)

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till hanna (2011-01-10 20:47)
  Haha, läste först din kommentar på ”bloggsidan” och fattade inte först vilken morfars cykel du menade, men när jag publicerade kommentaren så kom ju sidan fram. Loppisen var det ett bra tag sedan den var över, men cykeln finns faktiskt kvar. Kolla din mail.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten