Skrämmande eller spännande?

Har nyss kommit hem från lasarettet där jag hälsat på min chef, eller för att vara korrekt, min före detta chef. Hon ligger på kirurgen och i hennes rum finns det en lyft. Antagligen för att lyfta patienter upp från sängarna då det ska bytas lakan, det som nu var skrämmande eller vad som kan bli väldigt spännande är när dom tänkt sig att lyfta en patient, kolla in själva fastsättningen på ena sidan.

Den lyften ska hålla för 170kg, men jag vet inte om jag skulle lita så mycket på att den faktiskt håller när skruvarna inte sitter fast ordentligt. Man ska då ha ögon överallt.

Ska också tillföra att det finns fler skruvar än dom där, men dessa borde ju sitta där av en anledning.

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten