Dom sa…

Dom sa på nyheterna imorse att män med lägre IQ löper större risk att ta livet av sig.

Ehhh, jaha, och hur kan dom veta det? Om människan är död kan dom väl inte ta någon IQ test. Att kolla hur duktig någon har varit i skola eller yrkesliv, avgör inte heller någons intelligens, eller har jag fel?

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2010-06-04 09:30)
  Hehehe, jag vet att människor i normala fall, sällan brukar kommentera det jag skriver, speciellt om jag frågar/ifrågasätter något. Det brukar jag tolka som om att jag rätt *klappar mig själv på ryggen*. Fast det är klart, du har ju satt en litet smile bakom ditt påstående, så jag vet ju inte om det är med en viss ironi du säger det 🙂

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2010-06-05 09:49)
  Nä, gör inte det. Jag tycker att det kan vara trevligt med smileys, det kan ju visa på en viss sinnes stämning, sur, grubblande, ledsen, glad, ja det finns nog hela registret.
  🙂 😉 🙁 :-* B-) osvosvosv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten