Uppdaterad buss inredning

Nu har jag gjort lådorna, dörrarna samt diskholocket:

Och nu vet jag inte om jag ska fortsätta med toadörren, den skulle också kunna få den lätt orangafärgen, men jag har inte bestämt mig än.

Jag vill också passa på och tacka för dom grattis sms jag fick i helgen. Från Theresé, Emma o Johan, Ingegerd o Jan samt morsan. Jag hade tyvärr ingen täckning på den mobilen så jag fick meddelandena igår, då vi hade åkt fem mil. Men det spelar ju ingen roll.

Min födelsedag firades med go´fika och på kvällen fick vi oss en Irish Coffe, inte så tokigt minsann.

Over an out!

 

 

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  …så de var därför pappa gaggade om att jag inte skickat något i lördags… Jag skickade 12.15, och jag fick sms tillbaka 12.20 så jag tog förgivet att det kom fram… Tänkte aldrig på numren…

  Mitt påslakan har de också! *peka på*

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-06-14 13:55)
  Din pappa gaggar väl aldrig 🙂
  Han frågade flera gånger om jag inte fått nåt sms, men jag svarade att om någon skickar så gör dom väl det till nya mobilen och den var ju givetvis helt bortom alla master och täckning. Mjo, ditt påslakan som du inte ville ha tillbaka, som jag tror att du fått av mig, en gång i tiden. Du har fler i källaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten