Kraftig sidvind

 

När vi passerade höga kusten bron, på väg norrut, så varnades det för kraftig sidvind och lastbilar samt bussar skulle sänka hastigheten. Det sög i rejält ett par gånger, men tittade man ner på vattnet så syntes det inte så speciellt, däremot kunde man se det på vindvarnarna, dom här strutarna:
 
Det hade väl varit hur kul som helst om dom hade snott på den andra struten så den stod rätt ut åt andra hållet, tror ni att några hade blivit mycket förvånade och höjt på sina ögonbryn? Åtminstone borde det satt griller i skallen på dom som tittade på strutarna.
 
Usch vilket väder det blev igår, jag kan ju inte ha varit ensam om att blivit dränkt när man stod utomhus, nä, jag längtar verkligen inte efter snön…eller inte efter allt slask som det verkar vara fullständigt omöjligt att slippa.
 
Så var det äntligen fredag och imorgon tänker jag inte…INTE, stiga upp innan jag har vaknat, jag hoppas på en riktig sovmorgon, till åtminstone nio, eller kanske till och med halv tio.
 
Nu är det dags att sätta fart igen, ha en fin fredag och kom ihåg…all snö som är gul är inte piss, det kan vara öl också, så varför chansa…hahaha. Theresé hade hittat en bil som hade detta på en dekal, kul tyckte jag. Tjaba!
Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten