Ska man bli avskräckt?

Ska man bli orolig då katten, som aldrig annars tar emot annnan mat än torrfoder, helt plötsligt börjar stå och tigga bullens varmkorv???

Jag värmde nämligen tre stycken såna stackare till lunch och åt dom på en gaffel, Enya höll på hoppa i grytan av ren nyfikenhet och sedan tog hon glatt emot några smakprover, hm…vet inte om jag vill veta vad som är i dom.

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

 1. Jan A

  Ingen katt 🙂
  Innehåll:
  Vatten, nötkött, griskött, fett fläsk, nöthjärta, nötlunga, potatismjöl, svål, koksalt, mjölkpulver, mjölkprotein, blodprotein av nöt och gris, potatisfiber, kryddor, druvsocker, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250. Köttmängd: 29%. Scanprodukter innehåller endast svensk kött och köttråvaror.
  Näringsdeklaration:
  Energi 750kJ/190kcal, Protein 12 g, Kolhydrat 3 g, Fett 14 g

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2010-12-06 09:52)
  Hum, undrar just vad nöthjärta är, kan det vara innehållet i en hasselnöt :-), vidare finns det att läsa: Scanprodukter innehåller endast svensk kött och köttråvaror. Så då kan jag vara lugn för att det i allafall inte finns några norska skogskatter i maten, däremot vet jag inte hur det är ställt med svenska bondkatter, moahaha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten