En till krasch…på Näckrosvägen

 

Håller ni på vara less på att läsa om alla krascher nu, jag håller då på vara less att skriva om dom.
 
Kom från Vallmovägen och svängde in här på Näckrosvägen, efter att ha varit på Mariehem och fikat hos morsan, samt handlat på Ica hedlunda. I samma veva då jag svängt in så kommer en bil utfarandes från parkeringen, han har inte noterat att jag är där, vi ställer oss bägge två på bromsarna men det var liten idé. *Pang* lät det då jag knuffade undan honom. Det tog i fronten på bägge bilarna.
 
Jag körde undan och hoppade ut ur bilen. Han undrade hur det gick för cheven, ja, sa jag, förmodligen syns det nog ingenting, och det gjorde det inte heller. Men hur gick det för din stackars bil då, undrade jag. Nu råkade han ha en sån där plastig sak…hm, BMW hette den ju, i nyare årsmodell, och plasten på kofångaren höll inte. Men se tokigt (sa hon och skakade lite lätt på huvudet). Nä, sa jag, du valde fel bil att bumpa med.
 
Så var det med det, han trodde inte att han skulle bry sig om att göra något åt bilen, det syns ju inte så mycket på håll, tyckte han, så vi sa tack och hej.
 
Jag som aldrig under mina snart 26 år med körkort,  har varit inblandad i någon incident med fordon, överhuvudtaget, och nu har det hänt tre gånger, varav två gånger med jag bakom ratten, och en gång som vittne och skriven för bilen som var inblandad, nåja, det gick ju bra och sedan kan jag ju passa på att höja ett varnande finger åt alla er som nu vet hur cheven ser ut, passa er eller håll er åt sidan då jag kommer, man bråkar inte med den bilen 🙂
Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

  1. Chris

    Ja, du Maria, vilken hyvens kille du ”mötte”. Själv hade jag inte lika tur igår, backade in i en ny volvo med plastskärmar i parkeringshuset. Klev ur såg inget, men kvinnan ringde och nu hade hon en buckla som jag åker på att betala. Och detta har aldrig hänt på mina snart 40 år med körkort. Men lite tur bör man ha ibland.

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Chris (2011-02-24 15:40)
    Nej, vilken jäkla otur, och hur vet du att det nu är du som orsakat denna buckla? Jag vet i alla fall att det var killens fel, mitt hade det blivit om jag hade kört in i hans sida, tack vare högerregeln, men jag var där före honom, dessutom gasade han på rätt så duktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten