Gammlia och kalas

 

Ska börja dagen med att berätta om storfrämmandet vi fick, klockan tolv på natten, i förrgår. Vi hade gått i säng och jag höll precis på somna då någon plingar på dörren. Jag säger till Åke, det kan ju inte ha varit någon, eller hur? Men jag hörde ju hur det ringde…hm. Ingen kommer väl och hälsar på, mitt i natten. Åke smyger upp och kollar fönstren men ser ingenting, annat än igelkotten. Nä, vi får somna, utan att veta vem det kunde ha varit.
Dagen efter fick vi veta. Anders hade fått order (eftersom han var sisten att vara uppe) att han skulle stänga dörren nere hos oss och släcka lampan i trapphuset, det gjorde han, men han trodde att knappen bredvid dörren, var lysknappen, ack så fel han hade, det var dörrklockan 🙂
Sally, ett år och en dag…idag. Här kommer några bilder från kalaset:
Sedan blev det mer kalas, på Gammlia:
 
Och slutligen en sista bild på ett konstigt ekipage, som passerade utanför vårt hus:
 
Så mycket folk och bilar, och vilket kanonväder. Vi gjorde ett varv på stan också och vinkade till Lisbet. Melissa åkte med oss och Åke pekade ut det gamla badhuset, hm…hon förstod inte riktigt, vadå bad – hus, ni vet ju vad bad betyder på engelska 🙂
Sen körde vi hem för en kaffe påfyllning och sen bytte vi till Camaron. Efter den svängen åkte Anders, Åke och Theresé upp till Vännäs där det investerades i en snöskoter…inte till oss utan till Järlåsa borna.
Idag åker vi till Norrbyskär, halv elva går färjan, så jag önskar er en toppen dag, det kommer säkert vi att ha.
 
Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten