Tänk om man för en liten summa…

 

Tänk om man kunde betala en liten liten summa pengar och bara få stänga av alarmet på morgonen och somna om, det skulle ju vara helt underbart, men rent praktiskt, ej genomförbart, synd! Annars hade jag nog utnyttjat den tjänsten idag.
Satt ju för tusan i soffan igår kväll, vid åtta, och höll på somna, det är inte riktigt likt mig. En av assisterna är dessutom hemma i veckan så jag får inte mina två dagars ledighet, imorgon och på torsdag, men lite sovmorgon blir det i alla fall då jag har vissa planerade möten på morgonen, bägge dagarna.
Idag ska chefen och jag på biblioteket och höra om vi får fortsätta låna boken, åtminstone två-tre veckor till, vi har väl ca 120 sidor kvar, och det tar sin lilla tid att läsa. Det ska ju passa in, jag bör vara på jobbet (vilket jag är tre dagar i veckan) och sedan går det inte lika snabbt då man kör med högläsning.
Och nu håller jag dessutom på vara sugen på att läsa GW Perssons bok som jag köpte långt före jul. Den ligger här uppe på hyllan och lockar men jag har lovat chefen att jag ska läsa den för henne så jag får fortsätta vara sugen ett tag till. Jag tänker då baske mig inte läsa den två gånger på raken.
Annars har jag inget planerat idag, kanske åker direkt hem och går i säng, vem vet, då kanske man återfår lite energi. Näpp, nu är det dags för frukost, så jag åtminstone har klarat av dagens första uppgift. Ha det gott, allihop!
Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Ingemar Wahlström

  Ja, GWs bok är den jag är sugnast på just nu. Har tyvärr av någon anledning ballat ur lite på bokläsningsfronten senaste 15 åren, jag hade alltid tre på gång samtidigt förr… Det är också lite jobbigt att inte ha någon samarbetsvillig vänsterarm, och pappersbok vill jag ha. Ljudbok funkar int.
  Ha en bra dag annars!!!

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Ingemar Wahlström (2012-01-10 07:37)
  Ljudböcker har jag aldrig provat på men tror inte heller att det är exakt samma sak som att läsa själv. Säkert bra för lastbilschaufförer. Fast med min högläsning så blir det ju nästan samma sak som en ljudbok 🙂

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2012-01-10 13:17)
  Hemma håller jag mig forfarande på med Knasen, jag orkar verkligen inte börja i någon bok, men det läser vi ju på jobbet istället… enda nackdelen med högläsning är takten… och ja, man får ont i tungan, till slut 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten