Skulle kratta gräsmattan

 

Man ska aldrig, och då menar jag aldrig, säga saker som: Ja, nu får vi snart börja kratta gräsmattan! För gör man det, så händer det här:
Och jag är då HEEELT oskyldig, jag sa aldrig något om att kratta gården:
Nä, och inte jag heller:
Jädrans otroligt, vad mycket snö det kan gömmas däruppe.
Vi gjorde i alla fall en liten utflykt igår, till Mattex antik, och på väg ut därifrån, så faller mina ögon på två fönsterlampor, och givetvis undrar Åke om vi inte skulle ta och köpa dom och då gjorde vi ju det. Så här ser dom ut:
Dom matchar vårat sovrum med stringhyllorna och kornischen ovanför fönstret, perfekt, så där ska dom upp, så småningom.
Nu till ett litet erkännande… nä, dom ska INTE riva kyrkan på västerslätt, som jag skrev igår, även fast jag tycker att det hade varit ett fint förslag. Näpp, det var bara jag som fick lust att luras lite, eftersom det var så många andra som gjorde det, sådeså.
Jobbar idag och sedan är jag ledig i dagarna två, Ska till läkaren idag och se om  han kan hitta några fel på mig, och med tanke på hur ont jag har i mina armbågar samt låren då jag går, så är det säkert inget fel på mig utan helt naturligt… som vanligt. Önskar er alla en fin måndag!
Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Sven.

    Om du inte ska hadem föt jusets skull, borde du seriekoppla dem då håller lamporna i flera år, även om du har dem på kotinuerligt. Mina har brunnit i ca 2 år nu.

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2012-04-02 22:52)
    Hihi… kul att någon gick på det i alla fall, eller som då kommenterade, man vet ju aldrig, nu kanske det sitter någon därute som trodde på det, och är jätte förbannad över vad jag skrev att dom skulle göra, och som inte läst min dementering 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten