Kampen mot våldet

Jag var på Strömpilen idag, och gjorde ett litet besök i den vita byggnaden, vet att den kallas för nåt men det har jag glömt, nå, där bland annat H&M, fiket, Ecco och Kicks finns, sliperiet kanske det kallas?

Ja, i alla fall kom jag fram till att min syn är inte vad den borde vara… inte utan glasögon. Jag passerade en skylt utanför guldbutiken och läser, och jag citerar vad som står i min hjärna: Vi kämpar mot våld!

Ok, tänker jag, coolt, undrar hur dom gör det. Kommer då så pass nära att jag faktiskt ser vad som verkligen står, och nu citerar jag verkligheten: Vi köper ditt guld!

Är det illa eller är det? Moahaha… fast lite kul var det ju, eller kanske oroväckande, hm…nä, jag skrattar ju åt det 🙂

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Det där händer mig hela tiden när jag läser rubrikerna i tidningen.:) Antingen är jag inte fokuserad, eller så vill jag att det ska stå något annat.
    Har du kollat din syn på sistone? Kram

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2012-09-25 17:34)
    Haha, nja men du vet, jag använder ju aldrig glasögon då jag är ute och går, bara då jag kör bil och kollar på tv 🙂 Så jag vet att jag behöver glasögon, och jag har ett par, det gäller bara att använda dom. Fast jag ska boka in en tid för en extra koll, kan ju kanske behövas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten