Vår

I ordlös lördag, får ni nu se hur långt våren kommit. Umeå: 27/4-2013, kl. 11:30.

Hur långt våren kommit på andra platser kan ni kolla in här: http://www.ordloslordag.se/

16 kommentarer

 1. Anita - Malta

  Nu tittat ju jag mest på den fina vovven och struntar faktiskt helt i rabatten 😉 Den är ju så himla fin o söt!! Vilken vädjande blick. Har gått i hundtankar i över ett år men det verkar dröja. Vad är det för ras och hur gammal är hon/han. Ser ut att vara en valp. Ja, ok slänger väl en blick på rabatten också eftersom det var det som var temat. Ser ut att komma lite blåa vårblommor där. Måste vara skönt nu att snön är borta för den här säsongen. Ha en skön helg Maria med vovve och allt 😉
  Förresten! På Malta är årstiderna mer markanta än man kanske kan tro. Vi har visserligen ingen snö men vår ÄR vår. Sommar ÄR sommar och hösten flyter ihop med vintern på nåt underligt sätt 😉

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Anita – Malta (2013-04-27 19:24)
  Det finns fortfarande lite snö i några högar här runt omkring, men vintern är då absolut över för den här gången, och det är skönt. Winstone är en Japansk spets, han blir på måndag, 16 veckor, och som vuxen blir han en mellanhund, som mäter ungefär 40cm över backen. Jaså ni har årstider, alla dina bilder brukar ju vara så blå, soliga och somriga 🙂

 3. Linnéa

  Oj, den var ju långt kommen i Umeå. Inte så stor skillnad. Annat än att blommor slagit ut här. Viken härlig jycke! Är ju hundtokig, min blir 15 år på tisdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten