Öppen

Förra veckan fotoriss var stängd så då tyckte Helena (hon som håller i fototrissen) att öppen, blev ett naturligt tema. Och en av anledningar är att  temat passar bra med anledningen av att hon vill uppmärksamma Cancerfonden också, eftersom vi vill att ni alla ska vara öppna i hjärta och sinne och se vad ni kan göra för att stödja deras viktiga arbete. Så var med både i Fototriss den här veckan, samt bidra med en bild på alladrabbas.se!

Jag börjar lite lätt med ett öppet hav:

Fortsätter med en öppen bil, rattad av äldsta dottern Theresé, under cruisingen i Umeå, pappa Åke skymtar i backspegeln:

Och sedan avslutar jag med ett regn från öppen himmel, tur jag hade tak över huvudet 🙂

Fler tolkningar av temat, öppen, hittar ni här. http://fototriss.blogspot.se/

Maria Lundmark Hällsten