Var man trött, eller?

Kommer in på flygplatsen och ska betala parkeringen. Fattar inte hur man gör, så näste man i kön får gå före och visa mig.

En lucka ska öppnas, så att kortet kan stoppas in och nästa lucka ska upp för att ta ut kvittot, nå…sedan får jag hjärnsläpp,ser på klockan och skrattar tyst för mig själv…haha, dom har inte ställt fram klockan, tänker jag och trycker fram tiden till 7 innan jag kommer på att det ju faktiskt är vi, som är uppe med tuppen, klockan var ju så tidigt.

Ahhh, jaja, jag fick glädja någon annan då, som jag gav parkeringslappen till då jag åkte, och kanske även hon får ge bort den till näste man eller kvinna. Nu är då Nicco på väg, up up and away!!!

2 kommentarer

  1. Tina

    Blir kul höra vad hon tyckte om resan sen!

    Så tokigt att du alltid ska ha rätt…t o m ändra på vår tid… Du är för härlig! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten