Blev utan…

Då Therese nu for blev vi utan ”gratis” Internet så jag kan inte använda datorn att skriva inlägg med. Så det blir med mobilen och det är okul. Svårt att skriva då man inte har full översikt på sidan.  Nå, igår, var det inget vidare väder och plötsligt började vi möblera om inne i huset. Vi ska bygga ny hatthylla och göra lite mer öppet. Kommer att bli bra. På kvällen kom Emma och Johan paddlande över hit och Åke blev lockad att se om han kunde få fart på surfingbräda. Och här skulle ni fått bildbevis på det om jag haft bättre sprätt på nätet men det har jag inte. Han blev blöt i alla fall 😀 Och den småkyliga luften bäddade för en liten irish innan sängdags. Har nu druckit morgonens första kaffe med sjöutsikt…sämre kan man definitivt ha det. Önskar er alla en toppen dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten