Vi vet att uppskatta saker 😜😄

Jaaa, vad kul tÀnkte jag dÄ mina ögon föll pÄ denna bild i FB flödet. Vad Àr nu detta för roligt man kan fÄ ta del av?

 

Jag klickade pÄ lÀnken och blev grymt besviken. VadÄ cykla runt VÀttern och fika??

 

 

Jag som trodde att det skulle presenteras nÄt som involverade kaffe pÄ olika platser och med nÄn typ av tÀvling i botten. Ack, dÀr bedrog jag mig
igen

Varför ska jag alltid ligga ett steg före och tro mig veta (fast det Àr bara en vild gissning utifrÄn vad jag ser), och sen besvikelsen dÄ man alltid tror gott och tÀnker positivt. Fast Ä andra sidan, jag tÀnker att det ÀndÄ Àr bÀttre, Àn att vara och göra tvÀrtom.

DÄ fick man gÄ runt och vara den som alltid letar fel och brister och det tÀr nog. Det blir ju som att trampa runt med gummistövlar i blöt lera, hela tiden. Medan jag blir nedslagen i skorna fast bara en kort stund, sedan Àr jag uppe igen.

Åke erbjöd sig att bjuda pĂ„ middag igĂ„r. Han tog bilen och Ă„kte upp pĂ„ Mc Donalds dĂ€r han shoppade loss pĂ„ en Big Mac Ă„t oss var. Imponerad
mja, jo av Åkes förslag, det var ju omtĂ€nksamt. Men deras mat, nÀÀ, det var inte som man förvĂ€ntar sig. Lite trĂ„kig och torr, fast den fyllde i alla fall ett syfte. Man blev mĂ€tt!

Jag vaknade i natt och hade svĂ„rt att somna om. Efter 1 timme gav jag mig, tĂ€nde lampan och tog mobilen, lĂ„g sedan och kikade pĂ„ TikTok och försökte hĂ„lla mig för skratt. Efter nĂ„n halvtimme slĂ€ckte jag lampan och somnade minsann. Det trodde jag inte. Och nej, jag störde inte Åke, han hade ocksĂ„ en sĂ€mre natt och hade redan gĂ„tt och lagt sig i soffan. Vi turas om dĂ€r, ibland.

Hittade ett klipp om sprÄk och hur svÄrt det faktiskt kan vara att lÀra sig ett sprÄk och hur man stavar och uttalar orden. HÀr fÄr ni se sjÀlva

 

Fick nyttja skaren i morse. SÄ hÀrligt det Àr dÄ man kan gÄ uppe pÄ snön. KÀndes nÀstan som att vara ute pÄ öppna vidder

LÀngtar ju efter sommaren dÄ man Àr Ànnu mer fri att gÄ lite vart man vill. Och inte styrs av snö, skottat, oskottat, slask och lera.

Idag blir det Guldkants jobb, sen handlar jag nog lite pĂ„ vĂ€gen hem. Imorgon kommer TheresĂ© med tĂ„get. Anders kommer upp pĂ„ fredagskvĂ€ll. Och sedan stannar dom till söndag. Jag tog ledigt söndag, för det planeras nog lite öl kan jag tĂ€nka mig, pĂ„ lördags kvĂ€llen. Ser fram emot lite hĂ€ndelser i vardagen. Ja, sen vet jag ju att vi tydligen uppskattar andra saker ocksĂ„, vi svenskar 😜

Ha en fin tisdag, allihop!

4 kommentarer

 1. Tina

  Ha Haa! SĂ„ kul! TvĂ„ franska ord fanns med, som han ju sa. Jag har precis startat projekt FrĂ€scha upp min franska, tar det via youtube 😅😂 Jag skrattar mest hela tiden. Helt tungvrickat!

  Det Ă€r tufft att skratta ljudlöst pĂ„ natten, jag kikar pĂ„ Seinfeld Bloopers 😄

  Kul för er, med besök!

  • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

   OjdĂ„, franska minsann, imponerande đŸ€© Jag kan nĂ„t tyskt ord, frĂ„n skoltiden, men inte just nĂ„ mer. Lite svĂ„rt att skratta tyst och just dĂ€rför blir det Ă€n vĂ€rre, nĂ€r man ligger dĂ€r och försöker hĂ„lla sig 😄

   • Tina

    Precis! 😆
    NÀe, imponeras icke! Jag styrs bara av mitt sprÄkintresse.
    LĂ€ste en kommentar pĂ„ Youtube, en tjej i USA Ă€r pĂ„ sitt rum och pluggar pĂ„ franska. Mor kommer in och tror att dottern hĂ„ller pĂ„ att tjöjas, typ satt nĂ„got i halsen. SĂ„ kul Ă€r det, med uttal pĂ„ franska.😂

    NÀr man var typ 10 Är och lÄtsades vara sprÄkkunnig, dÄ sa vi kidz jÀttefort:
    ”eta gele me tesche i veboa”
    Äta gelĂ© med tesked i vedboden

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten