Vi är ingen bra kombo men ibland lyckas vi

Sally kom sig iväg som planerat, även fast jag och hon inte är en bra kombo då det gäller åt vilket håll man ska gå och varför…

Nå, jag plockade fram tågnumret då vi stod utanför centralstationen. Googlade från vilket spår den skulle avgå. Visade Sally för att hon skulle bekräfta vad jag kunde utläsa. Sedan tog vi sikte på skylten. Hittade till och med rätt vagn precis där vi kom ut på perrongen. Wohoo!!

Då hon fått kliva ombord så gick jag tunneln och upp på andra sidan, fortsatte några steg och voila så var jag framme vid porten upp till en av mina kusiner, nämligen Anna. Hon bjöd på en fyra fika ute på deras fina altan. Vi pratade om sommaren som gått och planer framåt i tiden.

Fort hade 2 timmar passerat och det var bara att he sig hem efter vägen. Fixa middag och sen åkte jag upp till Kvantum för att införskaffa en saftsil. Misslyckades med uppdraget, kom hem med äpplen, nån ost, potatis och fil.

Nå, jag löste silandet med en stor sil klädd med sönderklippta kaffefilter. Och tjopp hade jag en rödvinbär/äppelsaft i flaskan. Gött!

Under tiden slängde jag ihop ett filmjölks bröd och ojades lite över att mina perfekta formanpassade bakplåtspapper, snart är slut.

Nåväl, tur att jag har sparat måtten, och synd att dom bara passar dom äldre, smalare formarna. Men jag får väl klura ut måtten till dom nya, tänker jag, haha.

Det var tänkt att vi skulle få ”sovaöver” besök idag, men det blev tillfälligt avbokat. Vi tar en annan dag. Igår stannade Brälla av lite tvärt då vi satt ute på gården för att komma på vad vi skulle äta till middag. Han undrade om vi skulle till Vännäs idag. Dom har en sammankomst uppe vid Vännäs motormuseum. Det är fin bilar, loppis och fika eller mat för dom som är sugna.

Jag sa nej eftersom vi skulle ha besök och att jag inte riktigt känner att bilen är hundra. Men så säger han att det ändå är viktigt att köra för är det fel, så blir det svårare att hitta det om man inte använder den. Sant, för mig handlar det mer om avståndet. Får hellre bli fel i närheten av hemmet. Men…nu sådde han ett frö och med avbokat besök så sa jag till Åke, vi kanske skulle åka dit ändå.

Vi behöver ju inte klämma in oss i smeten utan parkera utanför. Jag lär inte vilja hänga där i 5 timmar heller, så det blir väl bra.

Har varit ut en längre prommis med Winstone på morgonen, så han klarar sig ett tag

Så nu är det bara att göra sig klar för utflykt. Ha en fin söndag allesammans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten