När man jobbar för mycket så är…

PappanMamman & Frejsson

…en halv ledig dag GULD värd. Speciellt när det dessutom är stekväder och hela familjen kan cykla iväg till en badstrand som ligger alldeles runt knuten.

Nu har jag laddat mina batterier tillräckligt för att orka jobba tre nätter på raken. Numera jobbar jag sällan mobilt, utan sitter på ett och samma ställe hela dagarna.

Jag ska verkligen inte klaga, men eftersom jag är så van att jobba rörligt, både till fots och i bil så är det faktiskt (tro’t eller ej) ganska påfrestande för kroppen att vara helt stilla. Nu har jag dock vant mig hyfsat och jag har ett schysst jobb på ett fint kontor med jättetrevliga kollegor.
Men jag saknar ju såklart mitt jobb inom det sociala och jag kan inte låta bli att tacka ja till diverse extrapass inom Securitas. Jag älskar ju att vara i rörelse och att få kuta i trappor, klättra i stegar, springa över tak och hoppa över staket.. Åh va kul!

I Love it!

Jag har än så länge tillräckligt med energi för att orka jobba mer än heltid varje vecka och sen blir det ju såklart himla roligt när lönen kommer plus att man inte hinner göra av med så mycket pengar eftersom man jämt jobbar. Istället får man unna sig den där guldkanten när man väl har tid med sin lilla familj och det blir mycket restaurangbesök. För inte fasiken tänker jag slösa för mycket tid inomhus när jag väl är ledig. 🙂

Jag ska verkligen ta till vara på all tid. Det har jag lovat både mig själv och mina barn.

Näpp, nu får det bli en liten minitupplur ute på gräsmattan så att man orkar med att jobba inatt.

Dagens sämsta: Jag har nog bränt näsan lite tror jag.

Dagens bästa: Närheten till Nydalasjön.

4 kommentarer

  1. hanna

    åh vad jag saknar min lilla familj 🙁 du får hälsa ungarna och jimmie från mig! krama freja och viggo extra mycket! kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.