Motsägelsefullt mode..

Jag var och kikade på H&Hs tokrea förra veckan och jag köpte ett par… Trrrumvirrrvel:

TRASIGA JEANS!!

Vojvoj å härregeeu asså…

*himlar med ögonen*

Ja, alltså.. när jag var tonåring så förfasade man sig över trasiga jeans och det sågs ju allmänt lite dräggigt att gå omkring i sådana jeans haha.. Men idag kan man alltså få bejaka det där trashiga och köpa färdigtrasade jeans med stora hål och revor i.

Jag och min kompis satt med knivar och nötte mot jeanstyget för att få den där slitna looken och trasa fram fransiga hål i jeansen. Helt galet egentligen men är det inte lika galet att köpa trasiga kläder?! Haha… Vad händer med våra prioriteringar?

Fast å andra sidan så tycker jag ju att det är lite kul. Att jag som är så GAMMAL (nåja) får gå omkring i trasjeans eftersom ”modet” bjuder på det just nu och ja… Jag måste ju säga att trasiga jeans är tusen gånger snyggare än det förba**ade leopardfläckiga modet som hänger kvar nu för… *funderar* är det tredje sommaren i rad? Alltså, jag AVSKYR leopardfläckigt, tigerrandigt och zebrarandigt! Det är verkligen avskyvärt. Läskigt på något vis! Fult och smaklöst. (Förlåt, alla ni som diggar! Jag är i motsatt ringhörna vad gäller denna fråga)

Nåväl, jag är inget modefreak, men ibland liksom rycks jag med och köper något som alla andra har. Jag kanske inte är så cool och unik ändå? Som jag hittills trott alltså *skrattar högt* Äsch, jag klär på mig samma typ av jeans som jag hade för snart tretti år sedan och toppar det med min tjugokronors jacka.. Och en till grej: Jeansen är strösslade med små stenar i blingbling-modell.. coolt..

Och om man tänker efter så kan man ju säga att jag var lite före min tid helt enkelt :-D

IMG_3781

Trasiga jeans… tur de va på rea :-D

IMG_3857

I trasig bralla ska jag knalla..

:-D

En kommentar

  1. Pingback: Vissa saker går inte att fatta! | Helena e-lack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>