Det är dagarna man inte minns…

…som sägs vara de bästa dagarna i livet! Eller var det något jag läste?! Nå, jag är i alla fall benägen att hålla med!

Livet har pågått i lagom fart under de senaste veckorna och jag är på väg ut ur den gråslaskiga smutsvårens glåmiga trötthet *gäääspar* Det har varit… eländigt rent ut sagt! Jag har varit galet trött och både gnällig och tråkig. Men nu stundar nya tider helt enkelt.. I takt med att solen börjar värma mer och mer så blir också jag lite piggare och gladare för varje dag. Och det är en jädra tur för alla i min närhet haha..

Jag måste lägga upp lite bilder (om inte annat för mig själv) så att jag kan hålla reda på vad jag egentligen gjort.. och när… och varför (!?) under den senaste tiden! 😉

IMG_6621

Igår var jag ute på en häääärlig afterwork med världens bästa kollegor, suverän mat och lite allmänt fredagsmingel i lagom dos!

Jag hängde på mig lilla handväskan och kände mig som en riktig liten dam.. (say what..?!) med både klackar och lockar i håret!

Snyggaste jeansen och smutsigaste hallspegeln ever!! Min nya kärlek ullkappan får snart flytta in i en mörk garderob så det här var nog sista gången på ett tag..

Sedan så har jag fått ett ryck och skickat iväg mängder av pryttlar och kläder från mitt lilla hem så jag behöver INTE skämmas för att jag burit hem ett och annat loppisfynd. Spana in några av den senaste tidens absolut BÄSTA fynd:

IMG_6622

Supersöt lampa som jag fick syn på när jag och Maria var på second handspaning på PMU..

Jag köpte den INTE, men ångrade mig och for dit och köpte den ett par dagar senare 🙂

25:- som hittat!

IMG_6623

Jättestor spargris i porslin för en femtilapp! Den här grisen finns i nytappning också och kostar kring tusenlappen i Lidköpings porslinsfabrik!

Men jag älskar den och ska spara MASSOR med pengar i den 🙂

IMG_6624

Nytt balkongbord. Perfekt höjd, färg och form..

En hunka på Vändpunkten second hand i Holmsund.

Ett fantastiskt fynd som väntar på invigning.. (snart så blire tjejfest på min balkong)

🙂

IMG_6630

Vitt hjärta i plåt med värmeljus i. Lite för vitt egentligen och dessutom så har jag faktiskt inte plats för den här hemma, men den kostade ”bara” en tia på Vändpunkten så jag kunde inte låta bli. Jag kommer nog att ge den till en av mina flickvänner. Tror den skulle passa bättre hos henne!

Och så har jag köpt några böcker.. ehrm.. typ åtta stycken för en tia styck så nu har jag massor med reservböcker när jag köar på bibloböcker:

IMG_6626

Katerina Janouch tredje bok om barnmorskan Cecilia. Mycket trevlig och lättläst bok!

”Hittebarnet”

Jag gillar verkligen Katerinas böcker. Hon skriver bra och det är hög igenkänningsfaktor!

*thumbs UP*

Förutom alla fabulösa fynd jag gjort så kan jag också berätta att jag trivs ovanligt bra här hemma! TROTS all lera och sand som dras in och trots att solen så obarmhärtigt visar upp det tidigare dolda vinterdammet och alla små flottiga fingeravtryck av årgångsmodell så känner jag ändå att jag trivs så jäkla bra. Jag är mycket sugen på ett nytt hemmaprojekt och efter tjugo sekunders funderande så bestämde jag mig för att jag ska tapetsera om i vårt sovrum. Så himla kul!! Jag vet att det mesta anses ”nytt” efter bara fyra år i ”nya” lyan, men valet av tapet i sovrummet blev helt fel och nu ska det rättas till och bli snäppet mörkare. Det ska bli så roligt och det riktigt kliar i fingrarna att få sätta igång. Före och efter bilder är ju himla kul, men det kan dröja till ”efterbilden” så jag visar hur det ser ut nu och trots att det är ganska intimt att visa upp sitt sovrum så här, så gör jag det ändå… För om några veckor så kommer det ändå att se helt annorlunda ut. Lite mörkare, lite mer ombonat och mycket mysigare!

Check it out:

IMG_6628

Jordens mittpunkt from my point of view..

I alla fall så har det varit det länge nog nu!

*Slutsovet* Nu ska jag ut ur vinteridet!!

🙂

Sedan så kan jag upplysa om att Bastian fått nya glasögon, jag har träffat ett par nya intressanta människor som jag gillar, jag håller på peppa mig själv för en avgiftning på socker, jag har hittat nya infallsvinklar både på jobbet och i mitt privatliv, jag har insett att det går att acceptera massor med skitjobbiga saker och jag har till och med insett att det ofta kommer riktigt BRA saker ur situationer som varit bedrövliga och så slutligen detta:

Det är dagarna som går som ÄR livet…

Och den bästa tiden är alltid NU!!

 

 

Ha det så bra alla finfina läsare!

 

6 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja, den är jättegullig! Den står i vårt kök nu och passar jättebra hos oss! 🙂

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Men åh Tack Maria 🙂 det är ju du med.. jag beundrar ditt mod och din styrka!! Kram

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ahh…haha, kul att du köpte lampan, jag undrar vart jag gömt min 😀 Nå, den lär dyka upp om jag inte gett bort den. Ha det gött, du…crazy women! //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hihi.. ja, det bara slog mig dagen efter att jag BORDE ha köpt den men då var det ju stängt så jag for direkt efter jobbet i Torsdags 😀

      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.