Alliansen startar valrörelsen!

Idag klockan 10,00 presenterar Alliansen i Umeå planeringen för maktövertagande i Umeå. Det finns mycket som kan göras bättre och kommunen skulle må bra av ett maktövertagande. Långvarigt maktinnehav korrumperar alltid.

Nya kvastar sopar som beakant bättre!

Längtar till den 19 september.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Pelle

    Om man ser till vad alliansregeringen gjort mot Sverige så skulle det vara en katastrof om alliansen skulle ”ta makten” i Umeå.

    De fyra företrädarna i Umeås högerpartier ger i mina ögon ingen chans till förbättring – svagare besättningen kan man nog inte skåda någon annanstans i landet!

    ”Betonglelle” är väl den man skulle vilja byta ut i dagens styre men i övrigt fungarar det relativt bra – skulle vara en katastrof om någon person la sin röst på något högerparti bara för att man vill ha bort ”Betonglelle” – det måste skötas internt i S.

  2. Korrumperar alltid?

    Sedan senare hälften av 1930-talet har S styrt Sverige, dock med några katastrofala inhopp av borgerliga regeringar på 70 och 90 talet och nu från 2006. Jag tror inte svenska väljare är så dåligt insatta i vad som är bäst för dem. Annars hade de inte lagt sin röst på S. De där ”kvastarna” som styrt Sverige de senaste åren har lett till skattesänkningar för högavlönade och rika, med lånade pengar. Medan lågavlönade, pensionärer och sjuka har fått det sämre. Låt Umeborna slippa att drabbas av en alliansstyrd styrd kommun. De förtjänar en bättre politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.