Mitt liv som (nytvättad) hund..

Om någon som känner mig skulle försöka hitta likheter med en hund, så blev det antagligen Frank Muirs tecknade "Trasselsudd" som de flesta säkert känner till och har läst. Och jag skulle tippa att det finns rätt många likheter. Jag gillar mitt långa hår, men det är lite svårt att hitta exakt RÄTT hårprodukter eftersom jag är så känslig för det mesta. Så därför är man ju oftast lite allmänt trasselsuddig eller vad man ska kalla det.

Hursomhelst så glömde jag mitt schampo häromdagen när jag skulle duscha hos mamma. Det fanns inget schampo i hela huset eftersom familjen var bortrest. MEN.. jag hittade ett hundschampo och tänkte att: "Va fasiken.. det här funkar säkert lika bra…?!"

Haha.. Sagt och gjort, jag tvättar mitt hår med detta schampo och..

TaaDaaaa… *trumvirvel*

Mitt hår blev UNDERBART (mer än vanligt alltså) Det luktar supergott och är alldeles lent och mjukt. Mer lättkammat än vanligt. Ja, vad ska man säga? Jag kommer från och med nu att köpa detta schampo för hundar och använda på åtminstone barnen i min familj och mig själv såklart.

Och när man studerar innehållsförteckningen lite närmare så ser man dessutom att det innehåller betydligt mindre kemikalier. Himla bra tycker jag.

Koppel och tuggben är jag dock inte sugen på att testa. Det överlåter jag på nån annan.

Ha en skön söndag allihopa!

7 kommentarer

  1. Lisa

    -skrattar- Du är ju bara för härlig! 😀

    Kom att tänka på när jag var hos er sist och du hade en stor tova i håret. -hahaa- Tur att du hittat ett schampo som passar ditt hår bra. 😀

    KRAM Lisa

  2. Marie Jonsson springare

    Bra ide, kostar dock mer än 400 kronor/liter, det är tur att hunden inte duschar så ofta.

  3. Bubbe

    Hej på dig!

    Tack så hjärtligt för din kommentar!
    Stark? Nja… Det beror väl på. Om det handlar om att skydda min älskade son så får jag väl något slags styrka. Om det handlar om att må bra är en annan femma. Men man får väl vara nöjd med att hjärtat fortfarande klappar i alla fall.

    Tack åter igen!
    Take care!

    //Bubbe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.