Minisemester äntligen bokad…

…till barnens stora glädje.

Efter att ha fått klartecken med alla passbyten och pusslande på jobbet så kunde jag äntligen boka in nästa helg på hotell med barnen i Ö-vik. Vi ska självklart bada på paradisbadet och bara göra roliga saker en hel helg. Bara få umgås hela familjen och ha det bra. Jag ska nog passa på att gå på spa och få lite massage också.

Så otroligt mysigt. Jag ser fram emot den här helgen minst lika mycket som barnen och kanske några av er tänker:

"Mäh, va ere för märkvärdigt med Ö-vik?!"  Tjaa.. inte så mycket i vissa personers ögon förmodligen och kanske  ligger det inte ens tillräckligt långt bort för att kunna kallas "semester" på riktigt att åka dit?

MEN, när man jobbar i snitt 50-60 timmar i veckan och nästan aldrig är ledig så ÄR det faktiskt guld värt att få vara ledig den där extra dagen eller de där extra timmarna.

Jag har ju själv valt att jobba så mycket under vissa perioder och jag klagar verkligen inte. Jag gillar att jobba och sen blir det kul när lönen kommer och då kan man ju göra lite roligare saker med barnen när man väl har både tid OCH råd. Sällan man har bägge samtidigt.

Och framöver vankas det även vuxensemester för mamman och pappan men det blir något längre bort, till varmare nejder. Och när man slitit hårt hela året, så kan man verkligen inte ha dåligt samvete över en semestervecka utan barnen. Vi kämpar ju på med föräldrajobbet 51 veckor om året UTAN ob-tillägg och övertidsersättning så en liten vecka kan man väl få unna sig.. Eller..?

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Lisa

    Klart man ska una sig minisemester! Ett miljöombyte gör alltid gott, avsett om det är 10 mil eller 100 mil hemifrån. 🙂

    Åh, kul med utlandssemester! Det är ni verkligen värda så som ni sliter. 🙂

    KRAM Lisa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.