Luktar godis!!

…Jag är så glad idag! En av mina snälla kollegor har handlat åt mig på LUSH när hon var i den stora hufvudstaden. Jag fick mig ett par schampokakor, ett balsam och en uuunderbar hudkräm som antagligen kommer att få folk att vilja vara i min närhet mer än någonsinn.. Eller hur Jimmie?!

Jag tror mig kunna bli om än MER oemotståndlig än vad jag redan är hehe… Så nu blire hem o duscha..

*blink*

Hursomhelst, så slog det mig.. Att Umeå är en mycket, mycket, MYCKET fattig stad som bara har tråkiga jädra butikskedjor som man inte ens vill gå in i längre för att de absolut INTE har något som inte butiken bredvid redan har?

Jag menar: Hur mycket kappahllindexhennesochmauritsdressman och så vidare vill vi egentligen ha? har vi inte fått NOG av dessa TRÅÅÅKIGA butikskedjor?

Jag säger bara: SNÄLLA någon (vem som helst) öppna en LUSH butik NU!! Jag handlar inte ofta, men när jag gör det så vill jag ha kvalité. Så det så. (Förlåt Bodyshop, jag gillar er också men LUSH ÄR lite skojjigare. Och lite roligare. Och luktar godare)

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till sara (2009-08-18 01:55)
    Ja, lush är så najs!! 🙂 Har inte hunnit testa än. Blev så sjuk sen jag kom hem igår 🙁 Va skoj att du har en blogg oxå.. Ska genast sätta mig och läsa 🙂 Tack för hjälpen igår! Kram

  2. Marie Jonsson Springare

    Håller med dej om att detta är förträffliga, dryga och praktiska artiklar. Har provat deodoranten i kakform, helt suverän…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.