En inbjudan….

…till en årlig kvartersfest fick vi idag. Lite skumt egentligen. Förra året blev vi inte ens inbjudna så när hela grannskapet började rigga för fest så stod vi som levande frågetecken och fattade inget. Fast det kanske var lika bra för vi hade ändå inte tid. Jag jobbade (som vanligt) och Jimpa var väl inte direkt sugen.

Men jag undrar lite än idag hur det kom sig att av alla hushåll på heeela stora kvarteret så var det endast vi som inte var inbjudna? Nåväl, ingen idé att gråta över en spilld… öööhh.. kvartersfest. Så där kan det ju vara ibland.

För min del blir det då inget mer festande detta året. Har jag lovat avhållsamhet så har jag. Självklart kan man ju gå på fest utan att dricka men jag känner bara inte för festande överhuvudtaget. När jag är ledig vill jag bara stänga in mig och mysa hemma med nära och kära.

DET är fest och mys för mig!  🙂

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hm, ja det kan man ju fundera över. Där vi bor kör dom med pubaftnar i lokalen, 2-3ggr/år. Då sätter dom bara upp en lapp längst ner i trappen och man får fylla i hur många man blir. Sen har vi haft nån (spontan) grillkväll, dom som har velat får ta med sig egen mat, dricka, grill och nåt att sitta på. Alldeles perfekt tycker jag, då behöver man inte planera så mycket. Och man håller reda på sig själv och sina saker. Men är man som du, inte sugen, så är det alltid skönast att få vara hemma.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-08-19 17:25)
    Ja, fast här sköts ju ALLT via mail… och alla ”tråkiga” mail fick vi… men INTE nån inbjudan… jaa.. den som skickar ut mailet gillade nog inte oss 😀 Men det får man ju ta! Haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.