Om SEX dagar…

…sticker jag till Stockholm. Ska tillbringa en hel dag med min pappa som jag inte träffat på några år. Det ska bli så kul. Sedan på kvällen hoppar jag på ett flyg som ska ta mig till Bulgarien. Där ska jag gräva ner mig på stranden och inte röra en fena på åtta dagar…

Låter rätt najs va? 🙂

Just nu är varje dag lite av en kamp för överlevnad. Jag har dragit på mig nå virus-bacill-jag-vet-fan-inte-VAD-det-är i hals och luftvägar. Jag låter som en gammal farbror som har tappat konditionen sen trettio år tillbaks och jag flåsar som en hund varje gång jag lyckats kravla mig upp till min övervåning.

Jag hostar värre än en storrökare på morgonkvisten och det är inte alltid så trevligt för min omgivning som ibland tittar argt på mig och undrar om jag hostar omkring SVININFLUENSAbaciller… haha.. Ja, så drastiskt är det nog inte får vi hoppas. Ska till farbror doktor och titta vad som är fel imorrn men vad gör väl en liten bacill om man tänker efter?

För om SEX dagar så är jag ändå inte här 🙂

Så det så!

Och inte nog med det: Dessutom har jag VÄRLDENS bästa Jimmie som tar hand om mig när jag är sjuk och krasslig. Han till och med pussar på mig fast jag är alldeles full med svininfluensa (nåja) och lagar mat till mig och barnen varje dag. Tack och lov för min Jimpa!

 

 

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Hur skönt lät inte det där med Bulgarien. Det verkar vara någon bacill som sätte sig i halsen som härjar. Har hört väldigt många kraxiga röster som säger detsamma. Du har inte SVININFLUENSA….kanske…..eller jag vet ju inte..*s*..

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Annars är det väl ganska vanligt med förkylningar så här i skolstarten, men jag ska ärligt säga att sedan jag slutade röka så har jag bara varit förkyld 2 gånger…på över 2½ år. Men då jag var rökare så kallade min kompis mig för Mavia, jag var konstant förkyld och r:et hördes aldrig då man pratade. Vilken skillnad. Krya på dig och jag hoppas att du får världens bästa semester i Bulgarien.

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisbet Olofsson (2009-09-03 06:14)
    När man drar på sig baciller under denna tid på året så har de en tendens att bli så långvarigt. Jag blir så trött på det! Nåväl, förhoppningsvis så hinner jag bli frisk innan avresa *längtar*

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-09-03 07:17)
    tack! Jo, jag minns hur det var.. Och när jag hade slutat så hade jag sådana DUNDER”förkylningar” flera efter varann.. men det var nog flimmerhåren som började ”jobba” igen och försökte forsla bort skiten ur kroppen. Jaa.. Om en vecka så sitter jag väl och knaprar hotellfrukost i en varm hotellträdgård *mys* 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.