Klappa myror…?

Igår skulle vi ju glada i hågen ge oss iväg till myrorna med några andra mammor och barn. Dottern älskar den affären och sonen.. tjaa.. han vet ju inte riktigt vad det är men han var glad över den lilla utflykten i alla fall.

När vi kommit in i butiken börjar Piggopiggo springa omkring och ropa: "Mammaa… var är myrorna?!"

Jag inser direkt det lilla missförståndet och svarar: "Det finns inga myror här, det är bara affären som HETER myrorna"

Piggopiggo (med besvikelse i rösten): "Men.. jag skulle ju klappa myrorna.. Vars är de?"

Folk i närheten som hör detta börjar fnissa varpå lillgrabben ilsknar till och ropar: "Vi ska inte vara här! Nu går vi och fikar istället!"

*skrattar*

Och.. se det gjorde vi! Jag hann inte ens köpa mig en pocketbok.

Viggo på sin älskade studsmatta

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Haha, tur att det finns barn, vart skulle man annars få allt material att skriva om, ifrån. Och där ser man vad barn uppfattar när man pratar. Åkte buss med Jennifer för säkert 7 år sedan, hon var då 4 år. Och då sa ju busscahuffören vad alla gator hette. När vi lämnat vasaplan så säger han döbelns park och Jennifer hör ju inte riktigt det där och säger högt till mig -DÖDENS PARk, mamma, vad är DÖDENS Park för något? Joda…fast det berodde mer på att hon aldrig hört ordet döbelns och det kan ju väldigt lätt höras på fel sätt.

  2. Liw

    Hej,

    ja vad kan jag svara på det förutom att du nog vet att jag är av samma åsikt. Det som är det jävliga är att det är just dessa ”blondiner” för att göra det lätt för mig, som sätter ribban. Det är ju även dessa som blir dagens ungdomars förebilder, läskigt!
    Hela den blogg karusellen som uppstått i Sverige får mig att påminnas om octomom, kvinnan i Usa som födde åttlingar bara för att få synas i media. Lite så är det med bloggningen av idag, folk säljer ut sig för att synas i medier.
    Trevlig kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.