Invigning av palt restaurang ska jag…

…bjuda min man på idag. Öppen Gemenskaps nya matkoncept öppnar idag. Palt restaurangen kommer att öppna kl 11 och då ere jag som står där med aptiten i högsta hugg. Sen blir det lite tråkig, men nödvändig shopping på stan om vi inte hamnar i den berömda "paltkoman".

Och ikväll är det dax för personalfest med kollegorna från securitas. Ska bli roligt eftersom det är mycket längesen jag var på fest sist. Dock blir det en fest av det lugnare slaget eftersom jag ska jobba resten av helgen.

Nåväl, jag återkommer väl med vidare info om mitt spännande liv vid ett annat tillfälle. Hoppas alla mina läsare mår finemang för det gör jag.

🙂

 

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Då blev man sugen på palt då, hm….jag som hade tänkt mig en tortellini med skinksås och mozarella och en god sallad till. Äh, det får bli som jag planerat, palt kan vi ta en annan dag…tror jag. Ha så trevligt på festen, själv ska vi bara ta det lugnt och slappa framför teven.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-10-02 09:59)
    De lät inte dumt de heller.. men paltlunch kan du ju ta vilken dag som helst numera mellan 11-14 må-fre 🙂 En femtilapp för en paltlunch känns grymt värt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.