Världens bästa Roger….

…fyller hela 50 år idag. Vi ska fira hela veckan med släkten som kommer från alla håll och kanter från vårt avlånga land.

Roger är en ganska fantastisk kille ska jag säga er. Han har faktiskt varit min "plastpappa" sen jag var en tandlösing med plyschbyxor och mockasiner och var en sisådär tre äpplen hög och elakare än ett fult gammalt troll.

Jag har varit det hemskaste styvbarnet ever men sen jag själv blev vuxen så kommer vi riktigt bra överrens och han är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Tänk att han pallade med att stanna kvar fast jag var så hemsk och "O-snäll"

Nåväl, det viktigaste är nuet och man ska vara rädd om sina relationer. Blod är inte alltid tjockare än vatten och man ska komma ihåg att vatten är något som för de flesta är livsnödvändigt.

Hursomhelst, ska se om jag kan hitta en kul bild att lägga upp EFTER 50 års skivan.. hehehe.. känns som att det blir roligare då. Visst Roger? Du håller med? Ok! Det blir bra.

Nå, ha en finfin dag allihopa!

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ät en tårtbit för mig med 😀
    Kul att ni firar en hel vecka, det blir en hel del stohej då.

    Jag var absolut inte guds bästa barn heller, men jag hade inga plastföräldrar som var tvungna att stå ut med mig, det fick mina biologiska göra istället.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-10-07 07:05)
    Ja, nog lär det bli både en och annan bit tårta. Jo, nog var man en riktig odåga men som tur va så hade jag ju morsan och Roger! Inte alla som har föräldrar som orkar stå ut..

  3. Liw

    Först och främst Grattis, blev tvungen att sms:a å men hur som Grattis!
    Va in på apis nu iaf, du får bjuda in mig till gruppen eller nått, låter vettigare än FL må jag säga. En del där är lite rabbiata milt sagt.. Fast vissa är nog lite mer som oss 😀
    Kramar från mig och M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.