Jag vägrar vaccin…

..ja, trots att jag tillhör en sk "riskgrupp" så tänker jag absolut inte vaccinera mig ändå. Av ungefär femtioelva skäl som jag inte ids spalta upp här.

En del tycker att jag är "osolidarisk" som inte gör det, men vet ni.. att det skiter jag i. Så länge det inte faller under smittskyddslagen så väljer jag att inte göra det.

Och vet ni en annan grej.. Att när jag satt och pratade om det så kände jag för första gången när bebisen sparkade så att det kändes på UTSIDAN av magen. Skithäftigt och fast jag varit med om det så många gånger förr så slår det mig hur fantastiskt livet är.

Så jag antar att bejbizen ville säga: "Tack morsan för att du inte pepprar kroppen med farliga och onaturliga saker medans jag ligger här inne, jag uppskattar det"

Jaa.. det var min tolkning av det hela i alla fall. Nu ska jag gå och lägga mig och vara helnöjd över kvällen som gått. Har druckit en stycken ALKOHOLFRI öl (oooh, så gott det var) samt ätit några pepparkakor och druckit nästan en liter mjölk *raaap*

(Jamen vaddårå? Det var bebisen som ville ha…Inte jag)

"En del gravidcravings är till för att njuta av.. andra är mest till förtret.. för mannen som måste ut och handla det mitt i natten…"

*skrattar*

Godnatt!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. leffe svensson

    tycker inte du är särskilt duktig….snarast korak som gått påmyten..men det är ditt val…jobbar inom vården…aldrig vaccinerat mig förr men gjort det nu…av solidariska skäl……

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till leffe svensson (2009-10-29 21:46)
    Duktig…? Inte någonstans har jag låtit påskina att jag skulle vara ”duktig”?! Jag gör det JAG tror är rätt för mig helt enkelt. Och dessutom har du ingen aning om ifall jag har ”gått på myten” eller ej heller. Jag har mina skäl och jag står för mitt val. Och korkad..? Tjaa.. It takes one to know one 😉 Ha en trevlig helg också för den delen//Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.