Veckans viktigaste dag…

..är det ju idag. Det är nämligen lördag och alla vet vi vad det innebär för en kille på snart fem år. Ögonen tindrar och leendet går från öra till öra. Han pratar om att han ska köpa godishalsband och en klubba och kanske till och med en tablettask. LYCKA eller vad?

Dessutom så har jag lovat att jag ska bjuda honom på en glass på konditoriet på Ålidhem som är det mysigaste stället i hela stan. Jag jobbade där för 6 år sedan då det hette "Nya konditoriet" och då var det inte alls lika fint och mysigt. Men nu är det ett av mina absoluta favvoställen. Så även om ni inte bor i krokarna vid "ådelhäm" som Piggo kallar det så tycker jag ändå att ni ska åka dit och ta en titt. Ni kommer inte att bli besvikna.

Nåväl, bäst att göra sig redo för en "prundenad" som Piggo säger.. Ha en jättefin Lördag allihopa!

"Med en 5 åring har man aldrig tråkigt"

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. magdalena isaksson farmor

    vilken underbar bild tänk vad tanken om lite godis kan lysa upp ett barns ansikte längtar så efter lilla piggo piggo hoppas vi syns snart farmor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.