Männen i mitt liv…

Sitter och sorterar bilder i min dator och då hittar jag den här fina bilden på männen i mitt liv.

Min älskade man som är det bästa som hänt mig och som jag vill dela mitt liv med alla mina levande dagar. Han är fångad i sitt absolut rätta jag på den här bilden. Det vill säga halvnaken och barfota. Det är min Jimmie i ett nötskal. Han är nog världens mest okomplicerade människa och med honom är allt så enkelt. Han och jag har samma mål i livet och det är så skönt. Han vet vad som är viktigt!

Till höger har vi den andre mannen i mitt liv. Min bäste vän Martin. En av mina klippor då det stormar. Min vapendragare och bundsförvant. Mitt manliga samvete och ständiga bollplank. Han kom in i mitt liv för snart fyra år sedan och han har sedan dess skaffat sig en självklar plats i min lilla familj.

Det som är så bra med dessa två män är att de är så olika varandra. De kompletterar mitt liv och jag uppskattar dem bägge två så otroligt mycket.

"När det handlar om män så gäller det att välja dem med kvalité. De håller bäst i längden"

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisa (2009-11-03 07:35)
    Ja, det är ju så sällan man verkligen har tid att SITTA NER och bara surra.. Det var verkligen trevligt. Och nästa gång blir det IRL. Ser verkligen fram emot det! Saknar ju dig.. Kram H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.