Efter tre timmar hos frissan igår med resultat:…

Från mobilen

Efter tre timmar hos frissan igår med resultat: kortare hår och ny hårfärg så kändes det helt ok att kamma till sig framför spegeln imorse. Jag håller mig halvt långhårig ett tag till FAST min morfar tycker att jag är ”lurvig” och borde klippa mig helt kort för jag är ju faktiskt ÖVER trettifem fyllda haha.. Ha en skön dag alla. Själv ska jag promenera till jobbet idag. Skönt eller vad?

10 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Haha, jag kommer förmodligen aldrig att klippa mig kort, oavsett hur gammal jag kommer att bli. Theresé sa igår, då lillasyrran hade klippt sig, aha är du gift eller? Hon menade att när man gift sig så klipper tjejerna oftast av sig håret, fråga mig inte vart hon hört det. Jag är iaf gift men oklippt. By the way, du blev jättefin i håret. Ha det gött!

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-11-04 07:11)
    Tack 🙂 jag är så nöjd! Ja, jag tror att den äldre generationen har fått för sig att man ska kapa håret när man blir.. eeh… ”gammal”..?! Knasigt!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Linda (2009-11-04 11:57)
    Det är inte dumt att få sitta hos frissan o bli lite ompysslad o läsa tidningar samtidigt som man blir bjuden på kaffe med jämna mellanrum. Hade det riktigt najs hos frisören 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.