Supersömnig sovarsöndag…?

…Näe, riktigt så lata ska vi inte vara. Men jag har en sovbacill i kroppen som verkar vara svår att skaka av. Och jag har dessutom börjat bli så svullen i huden också så att ringarna sitter stenhårt, ansiktet är alldeles ballongformat och fötterna är alldeles… läskiga… *suck* Krämpor man får räkna med. Bebisen kommer ju snart ändå så jag står ut.

Hursomhelst! Alla hjärtans dag är det idag och jag bryr mig inte det minsta om kort, blommor och choklad. Sånt känns bara fånigt och man lurar bara varandra och sig själv. Det är väl rätt självklart att man så ofta man kan bekräftar kärleken till varandra ändå?

Att man gör det där "lilla extra" på en vanligt tråkig måndag till exempel? Då uppskattas det nog lite mer också. Jag menar: Det är väl inte så att man älskar varandra MER bara för att det är alla hjärtans dag och det förväntas att vi svenskar ska lägga miljontalskronor på fåniga nallebjörnar? Näääe… Sånt är bara fånigt.

Plus att min söta lilla mamma fyller år idag:

GRATTIS mamma! Du är toppen!!

Hoppas att ni får en riktig mysdag med alla de där filmerna 🙂 Vi ringer sen.

Så den här dagen ska bli en helt "vanlig" söndag med allt vad det innebär förutom att pappan är borta hela dagen så vi roar oss bäst vi kan. Ska ringa en kompis på T-bo och höra om hon vill promenixa med oss till ålidhem och ta en liten fika. Ett söndagsnöje så gott som något.

Till Sara: Gå o fika??

Ha det jätteskönt denna ljusa Söndag! Ät en pralin och må så gott…

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Sara

    Va söt du är. hade gärna gått och fika om jag inte var tvungen att gå och jobba. 🙁 kommer förbi i veckan och hälsar på. KRAM

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sara (2010-02-14 12:43)
    Trist o jobba en sån här dag 🙁 Nåväl, vi fick fika ändå 😀 Jag känner hur trött jag är efter solen idag. Snacka om att både kroppen och själen är ovana.. ojoj… Ja, vi får höras i veckan! Kram

  3. Sanna

    Näe det blev inga blommor eller dyra presenter i vårat hushåll heller…bara lite ensamtid och film tillsammans och det uppskattas mycket mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.