Sommar vid nydalasjön…

…känns ruskigt avlägset just nu. Men jag hittade just en mysig bild på storasyster och lillebror som badar vid kyrkstugan.

Känns så skönt att ha Nydalasjön alldeles runt knuten. Det är vi verkligen bortskämda med. Så där, i krokarna vid kyrkstugan, äventyrsparken och kärleksviken.. DÄR någonstans lär ni hitta mig i sommar. Sittandes MITT i en varm solfläck. Och idag tänker jag vara  inne och sura över kylan, skruva ihop lite prylar och städa.

Nåt måste man ju göra för att hålla värmen.

*suck*

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Har precis kommit in efter att ha gått med Niccolina till skolan. Nere vid ån så ångade det och Niccolina undrade varför. Ja, vattnet är kanske varmare än luften, man kanske skulle ha tagit sig ett dopp, sa jag och höll på frysa ihjäl av bara tanken att hoppa ner i något vatten, fyyyy….ha en bra dag inne i värmen, själv ska jag iväg och jobba om en stund.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Linnéa Olsén (2010-02-24 09:19)
    Det känns helt overkligt att det KAN vara så där varmt så att man kan bada 🙂 Efter bebben blir nästa nedräkning till första badet.. fast jag är iof en riktig badkruka haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.