Går efter lassasvingeln och hittar detta:…

Från mobilen

Går efter lassasvingeln och hittar detta: En STOR bajshög som någon arrangerat med en bild nerstoppat på en tandpetare haha.. Så äckligt o sjukt. Men nu undrar jag: VEM är mannen på bilden? Ville inte kolla för nära 🙂 nåväl, det där var väl dagens märkligaste hittills. Ett riktigt äventyr att traska ner till stan.

8 kommentarer

 1. E

  Om jag inte tar fel så är det våran Skolminister, Jan Björklund (fp) som har förärats på detta vis.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Hm, men man kan ju undra vad det ska syfta på. Hur han reser sig ur skiten, hur han sitter i skiten eller att han bara är en??? Annars kan det tyckas vara fyndigt på sitt sätt, jag ska inte uttala mig i frågan jag vet inte ens vem människan är. Ha en fin dag!

 3. Helena Nilsson Springare

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-03-09 11:54)
  Alla har vi våra sätt att protestera.. haha.. jag var bara fundersam om det är en PERSON eller (förhoppningsvis) en hund som har lagt skiten där… brrr.. äkklit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.