Åh, vilka ÄCKEL som verkar…

…bo i mina krokar. Och nu snackar jag om dem som har hund(ar) och som bor i min närhet (Ja, vi säger väl hela Tomtebo då för att göra det enkelt)

Har väl aldrig sett så jäkla mycket hundbajs som denna vinter. Snön är alldeles perforerad överallt med STORA bajskorvar och små bajskorvar.

Det spelar liksom ingen roll om skiten kommer från en Grand Danois eller från en loppig chihuahua. Den ska ju för bövelen PLOCKAS upp ändå. Varför är det så svårt att fatta?

Att gå till dagis blir ett stort och riskfyllt moment eftersom sonen älskar att leka "Jag -är-en-action-hjälte-som-kan-slänga-mig-från-boben-i-hög-fart-när-pappan-springer"

Gissa hur stor sannolikheten är att han hamnar i en djupfryst jävla bajskorv, som för all del inte länge till tänker hålla sig djupfryst? Det är bara en tidsfråga innan det börjar stinka i våra kvarter.

USCH för er äckelpottor som ger blanka fan i att plocka upp era små raringars skithögar. Nästa gång jag råkar få syn på er när ni ignorerar bajset och låtsas som inget så kommer jag att skälla ut er efter noter.

RÄKNA med det!

"Bajs är inte något magiskt som själv försvinner i naturen på tre sekunder om du själv inte hjälper till med en påse. Jag är förvånad över att så många hundägare inte verkar fatta det"

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Inger

    Jamen det måste du ju förstå, köper man en hund för flera tusen så har man inte råd att köpa bajspåsar!! Särskilt inte om man dessutom går omkring i päls!! 😉 Nej men allvarligt, har man skaffat en hund så måste man ju se till att sköta allt runtomkring oxå – inkl bajsplockning. Inte bara sparka lite snö över för det kommer ju fram så småningom. Undra förresten vad hundägarna skulle säga om det låg bajsblöjor vid gångvägarna?? ;P KRAAM

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2010-03-10 22:12)
    Precis! Man tycker att det är självklart. Men denna vinter känns det som att det har vanligt ovanligt mycket hundbajs överallt. Kan det bero på att folk fryser för mycket för att offra 30 sekunder extra i kylan på att plocka upp bajset? Haha.. Riktigt äckligt är det i alla fall! Ha en fin dag 🙂

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Inger (2010-03-11 04:17)
    *skrattar* Jaa.. kanske man skulle testa det där med bajsblöjorna nu när bebisen kommer? Haha… huvva… Men då blev nog hundägarna riktigt sura eftersom deras voffsingar nog skulle vilja käka lite sånt *hurv* Usch va äckligt. Nä, nog är det skönt att inte ha en egen hund. jag är för lat tror jag så det bästa är ju att de som IDS skaffar hund och köper hela paketet med allt va det innebär: INKLUSIVE plocka upp skiten!! Kramkram

  4. sara korpela

    Fram för hundbajspoliser! Finns det inte pensionärer som kan får patrullera och dela ut bajsboter för oupplockade skithögar. Uräckligt med nedskitade ungar, och framställer oss skötsamma hundägare i dålig dager.

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till sara korpela (2010-03-11 13:56)
    Det är synd att man blir skeptisk så fort man ser en hund som ska skita.. man kan liksom inte låta bli att kolla om ägaren verkligen plockar upp etfer hunden. Men när /om ägaren faktiskt gör det så blir man ju nästan positivt överraskad haha…
    Fast skitiga barn VS hundbajs var ju en lite konstig liknelse haha.. Hundskit känns förmodligen liiite äckligare.. 😀
    Tycker att ALLA borde vara hundbajspoliser om man ser en ”hundbajsbov”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.