Alla goda ting är TRE…

…visst är det ju så. Det fattar man ju när man ser den här bilden:

Triss i Ess

Imorgon är ju Bastian en hel vecka och den här första tiden hemma har varit hur härlig som helst. Alla är hemma och det är lugnt och stillsamt här i huset. Bastian sover och äter om vartannat. Inatt har han sovit en stund i sin egen säng vilket innebar att även jag fått vakna hyfsat utvilad.

Freja vill knappt vara med kompisar utan vill bara vara hemma med sin nya bror. Viggo har lånat ut sin käraste ägodel, "elefantfilten" och det säger en hel del om hur älskad av sina syskon den här nye krabaten är.

Annars ska jag inte bli långrandig om hur underbart och rosenrött allt är *skrattar*

Känns väl lite onödigt att berätta det som är uppenbart i alla fall.

Idag håller i alla fall min kära svärmor på att fixa lappkok här i köket. Det vill säga: BLODpalt och kokt älgkött= MUMS!! Nu blev ni allt avundsjuka va??

Nåväl, sen blir det till att måla påskägg och bara ha det skoj. Hoppas att alla får en härlig PÅSK, för det ska vi ha.

Kram kram till alla, Vi hörs och störs!

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-04-01 12:13)
    Haha.. Ja, de största ”barnen” måste ju räknas också så klart 🙂 Ja, med Jimpa blir det ju faktiskt tre hihi.. Tänk att jag har TRE grabbar nu 😀 Hoppas ni får en finfin påsk!

  2. Lilla jag

    Halloj igen Helena!! Det va en riktigt härlig bild på dina 3 fina barn, va stora de blitt freja och viggo!!:))och lillen är juh jättesöt, Tiden går ju sååå fort mina 3 har oxå blitt stora! Man glömmer hur små dom varit.Ibland känner jag att jag skulle vilja ringa och prata med dej men vet ju inte ifall det uppskattas??!!:)))Ha det Bäst iallafall och njut snart är det VÅR får vi hoppas:)))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.