Jag vill åka till Gällivare…

…men det vill INTE Jimmie…

*suck*

Ja, jag får väl åka själv med kidsen då antar jag. För nu är det snart dax för Bastian att få träffa hela tjocka släkten tycker jag. Våren i Gällivare är den bästa tiden att åka dit känns det som.

Och det finns ju så många i Gällka som faktiskt väntar på att få träffa det fantastiska nytillskottet. Så nu ska jag sätta mig och planera in en liten tripp. Om det så bara blir några dagar så ska jag åka dit.

Framöver ska vi ju dra till den stora Hufvudstaden också så nu planeras sommaren för fullt. Men först blir det alltså gamla Gällivare. Jag måste ju dit och se till att Bastian får veta var allt började för drygt sju år sedan. Dessutom känns det som en lagom tripp oavsett det blir med bil eller tåg.

Moi på Dundret med Gällivare i bakgrunden

Ser härligt ut va?

Etiketter: ,

10 kommentarer

 1. Eva

  Hej!

  Jag ville tipsa om en tävling som du är välkommen att delta i, samt
  tipsa om på din blogg. Spastugan.se fick äntligen ihop 100 fans på
  Facebook i veckan och det vill vi fira genom att lotta ut en goodie bag
  med lite smått & gott ur vårt sortiment.

  Det enda du behöver göra, efter att ha gått med på
  http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Stockholm-Sweden/Spastuganse/9902162492?ref=ts
  är att skriva i kommentarfältet att du vill vara med och tävla. Från
  sidan kan de sedan bjuda in dina egna vänner, och passa även på att tipsa dina bloggläsare om tävlingen! Dragning 18/4!

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till Lisa (2010-04-16 14:28)
  Nog var det rätt lustigt ändå haha… det blir inte fejsbock hur mycket folk än tjatar 😀 ”Jag trivs bättre häär.. där jag kan ha det luuugnt o sköönt.. och LUCKTA på blommorna…” OSV!! Ja, du vet ju Lisa hihi.. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.