Jag är strandad!

Ja, det låter kanske lite drastiskt men jag ÄR faktiskt fast på min adress just nu. Jimmie blev utbeordrad imorse och jag blev så himla besviken för vi hade faktiskt massor med VIKTIGA saker att göra. Sen är han ju inte ledig så jätteofta så nog kändes det tråkigt. Jag älskar att umgås med honom så nog blev det snopet.

Sen skulle vi åka med den nya barnvagnen till barnens hus också eftersom den är paj i chassit (men ovanligt att våra saker pajjar va?? *NOT*)

Så jag MÅSTE få den lagad och får förhoppningsvis låna en vagn under tiden. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag är ju ute och traskar med vagnen hur mycket som helst varje dag så jag skulle bli galen att måsta vara hemma. Speciellt nu när det börjar bli varmt ute. Bastian gillar ju att sova i vagnen så jo, nog blir det problem utan barnvagn och Jimpa har jämt bilen så vad göra?

Åh, jag vill verkligen inte gnälla men vi hade problem med den förra vagnen också som vi köpte på barnens hus när Viggo var bebis och jag ids inte hålla på ränna där hela tiden. Blir det samma skit så får de ta igen vagnen och så får vi hitta en ny… Igen… *suck* Jag gillar ju min vagn för tusan och det är ju inte bara att köpa första bästa. Den ska passa våra behov också. Och min Teutonia är ju toppen, så länge den är hel alltså.

Ni ser? Jag är så uttråkad hemma just nu så att jag till och med sitter och gnällbloggar om det. SORRY! Ska verkligen skärpa mig. Det lovar jag.

Nåja, jag har i alla fall varit duktig och deklarerat idag. Inte fy skam och ett par sköna slantar kommer att plinga in på våra konton om inte alltför länge. Wohoooo vad härligt.

Vi hörs!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Sanna

    Jasså du har en Teutonia, min kusin tyckte den vagnen va jättejobbig så de sålde sin. Du har verkligen otur! Jag som har två vagnar nu höll nästan på köpa en till idag. Nästan så jag måste köpa den och sälja min för den kostade bara 200 kr!

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2010-04-28 22:44)
    Ja, det är så drygt att måsta ha en annan vagn nu (lånevagn, brio JÄÄÄÄTESTOR o klumpig) när man är van sin egen fina vagn 😀 Ja jäklar vad du shoppar vagnar *skrattar* Fast å andra sidan så kan ni ju behöva en extra vagn dit ni ska flytta 🙂

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Heléna (2010-04-30 18:11)
    Det ser så lätt ut med sjal.. Måste kanske prova 🙂 jag kör med babybjörnselen lite smått och den e ju helt okej. Det som är så skönt med barnvagn är att man inte behöver väskor för vagnen är ju som en jättehandväska 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.